Boek: Zien is geloven

Boek: Zien is geloven

Hoe groeide Henk uit tot een van de beste helderzienden en genezers van Nederland? Waarom zijn zoveel BN-ers kind bij hem aan huis? Wat ervaren René Froger, Gordon, Gerard Joling, Frans Bauer, Marco Borsato en Anouk als zij hun stembanden vlak voor een optreden door Henk laten magnetiseren?

Hoe werd hij de huisparagnost van Feyenoord en kan hij voetballers vaker laten scoren met zijn mysterieuze krachten? Wat gebeurde er toen hij contact zocht met de overleden vader van John de Wolf? Hoe liep het experiment in het casino af? Gaat een renpaard harder lopen als Henk het heeft behandeld?
De verhalen over de wonderlijke avonturen, voorspellingen en genezingen van Henk worden opgetekend uit de mond van de talloze mensen die daar getuige van waren.

Recenties

“Dit is een boek vol lofbetuigingen van vrienden en patiënten van De Gier. Korte anekdotes over wat hij allemaal heeft gedaan. Ik bespeurde bij mezelf een steeds groter wordend gevoel van ongeloof in De Giers kunnen naarmate het aantal verhalen vorderde.”

“Hoewel hier ook een nuchtere hollander, is het een boek dat je in 1 keer uit wil lezen. Boeiende verhalen, en ik vond het jammer dat ik hem zo snel uitgelezen had.”

“Als je eenmaal de verhalen leest, dan wil je niet meer stoppen! Leuk om ook mindere kanten te lezen van ‘bekenden’ en hoe deze steunen op Henk. Erg leuk geschreven, heel nuchter allemaal zonder poehha, waarschijnlijk zoals hij ook overkomt, gezien de verhalen die BNers vertellen over Henk.”

 

Boek presentatie

Pim Christiaans (Schrijver Zien is geloven)

Pim Christiaans (1959) is behalve journalist en schrijver ook de eigenaar van uitgeverij CocoBooks. Vanaf 1986 schrijft hij veel over gezondheidsgerelateerde onderwerpen. Van 1998 tot en met 2004 was hij betrokken bij het mannenmagazine Men’s Health, eerst als eindredacteur en ten slotte als hoofdredacteur. In 2004 vertrok hij met zijn vriendin en dochter naar het Thaise eiland Phuket om daar een nieuwe carrière te beginnen: het schrijven en uitgeven van spraakmakende, vernieuwende boeken over gezondheid. Inmiddels verschenen onder meer De houdbare man en De houdbare vrouw van zijn hand. De boeken De hormoonfactor (2009), Het hormoonbalansdieet (2010), De boodschappencoach (2013) van ir. Ralph Moorman en Fitnessbijbel voor vrouwen (2014) van Marije de Vries werden onder zijn redactionele en creative leiding geproduceerd en uitgegeven.

Pim schreef ook het (nuchtere) boek Zien is geloven (2007) over paragnost Henk de Gier en was als redacteur en uitgever betrokken bij de uitgave van Ik, Ratelband (2011) van Henk Verhaeren.

RTL Boulevard over Zien is Geloven