Helderzienden, mediums en paragnosten, veel sterren maken er gebruik van

Helderzienden, mediums en paragnosten, veel sterren maken er gebruik van

Helderzienden, mediums en paragnosten, veel sterren maken er gebruik van. Want laten we eerlijk zijn: een adviesje, ook al is het een spirituele, kan soms geen kwaad. Ondertussen weten we dat medium SARINA BRUENS weer op de loonlijst staat bij SYLVIE MEIS. Zij was drie jaar lang uit beeld, maar sinds Linda’s Zomerweek weten we dat ze weer tot de hofhouding behoort. Sylvie zegt zelf veel steun te krijgen van Sarina. Het medium zou haar helpen bij de broodnodige ‘energielevels’. Dat schijnt Sylvie hard nodig te hebben tijdens de voorbereidingen van haar televisieoptredens. Eigenlijk komt het erop neer dat Sarina Sylvie zekerheid geeft. Uiteraard is Sylvie niet de enige ster die gebruikmaakt van iemand met paranormale gaven. Opvallend is dat vrijwel niemand daar openlijk over durft te praten. ANOUK bijvoorbeeld. Haar zul je nou nooit eens horen over HENK DE GIER. Toch doet de zangeres bij wijze van spreken geen stap buiten de deur voordat ze deze paragnost geraadpleegd heeft. Henk de Gier is blijkbaar de vriend van veel onzekere sterren in ons land, want op zijn site strooit hij met namen. Zo heeft hij naast Anouk ook RENÉ FROGER, GORDON, LEO BEENHAKKER, ROB STENDERS, HENNY HUISMAN, RAYMOND VAN BARNEVELD, HUMBERTO TAN, ERWIN KOEMAN, JOHN DE WOLF, MARIO BEEN en ELLEMIEK VERMOLEN als clientèle.

Alternatieve geneeswijze

Volgens zijn indrukwekkende site kan Henk de Gier zelfs blessures wegtoveren en voetballers beter laten scoren met zijn bovennatuurlijke krachten. Henk noemt het zelf magnetiseren. Zo heeft hij ook al heel wat stemproblemen bij zangers en zangeressen weg gemagnetiseerd. Het zou volgens hem dan gaan om vocht- en spanningsproblemen. We zijn namelijk vol- gens Henk allemaal opgebouwd uit magnetische velden en daar kunnen storingen in ontstaan. De paragnost kan al dat soort problemen als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Anouk heeft hij bijvoorbeeld met zijn behandelingen ook van vliegangst afgeholpen. Henk de Gier wordt ook wel de huisparagnost van Feijenoord genoemd. Hij heeft namelijk opvallend veel spelers van de Rotterdamse club in zijn klantenbestand. Zo ook DIRK KUIJT. De aanvoerder van Feijenoord gaat voor elke wedstrijd even langs bij Henks praktijk in Leidschendam. Die behandelingen duren overigens geen uren. Henk is meestal met tien minuten klaar, want hij ziet bij de voordeur al wat eraan scheelt. Vermoeide ruggen, pijnlijke kuiten, geirriteerde hamstrings… die kunnen zich voor Henk niet verschuilen. Om vooral niet al te medisch over te komen, noemt Henk zijn magnetiseertechniek ‘bibberen’. Hij streelt over het lichaam van de ‘patiënt’, waardoor zijn handen beginnen te trillen, en die worden dan vervolgens automatisch naar de plek getrokken waar pijn zit.

Vreemde Chinees

Nou hebben ze bij Feijenoord vaker de hulp ingeroepen van paranormaal begaafde mensen. Zo doemde enkele jaren geleden opeens een geheimzinnige Chinese wijsgeer op. Stervoetballer GRAZIANO PELLÈ begon zich op een gegeven ogenblik raar te gedragen op het veld en in de kleedkamer. Dat liep zo de spuigaten uit dat hij voor zijn gedrag werd gestraft en vier duels moest missen. Dat vreemde gedrag werd toegeschreven aan de oudere wijze Chinees, wiens naamnimmernaam nimmer be bekend is gemaakt. In De Telegraaf zei Graziano daarover: ‘Ik ben met deze Chinese man bevriend geraakt. Hij is ouder dan ik. Hij heeft het vermogen om iemands karakter te doorgronden. Hij zegt dat ik als topsporter tot in het extreme de perfectie zoek en dat ik niet kan accepteren als het misgaat. Ik denk dat hij gelijk heeft!’ Henk de Gier en de ‘vreemde Chinees’ gaan dus weer heel anders te werk dan Sarina Bruens. Geen gebibber, gestreel of karakterdoorgrondelijke gesprekken. Sarina voert wel gesprekken, maar dat zijn vertrouwelijke. Gesprekken die Sylvie zelfs niet met haar eigen moeder zou voeren. Dat geeft de kleine diva namelijk zekerheid. Sarina besefte overigens al op vierjarige leeftijd dat ze anders was. Dat gebeurde toen ze bij de doodswake van een buurmeisje aanwezig was. Het overleden meisje zag Sarina naast het kistje staan. Maar Sarina wilde ‘gewoon’ zijn en praatte tijdens haar jonge jaren met niemand over haar gave. Ze zei daar eerder over in Privé: ‘Al met al is het een heel zwaar gevecht geweest. Ik geloofde erin, begreep het allemaal, maar wilde het werk zelf gewoon niet doen. Maar mijn levensgids gaf mij geen keuze.’ Syvie is er maar wat blij mee dat Sarina met haar gave uiteindelijk naar buiten is gekomen. Zo ook Anouk, die in Henk de Gier haar spirituele steunpilaar heeft gevonden.

Twee weken geleden meldde PRIVÉ dat medium SARINA BRUENS terug is aan het hof van SYLVIE MEIS. Meerdere sterren maken gebruik van mensen met spirituele en paranormale gaven. ANOUK bijvoorbeeld, zij krijgt advies van paragnost HENK DE GIER. Hij hielp haar van vliegangst af

Door: Jan Uriot (Privé)

Deel dit bericht

6 Replies to “Helderzienden, mediums en paragnosten, veel sterren maken er gebruik van”

  1. Pingback: 3bigotry